Ingredienti:
- 1 litro di buon aceto di vino
- g. 500 di ciliege, lavate e snocciolate
Preparazione:
Portare a bollore l'aceto, versarlo sulle ciliege e mettere il tutto in un vaso con chiusura ermetica, lasciare a riposo per 3 giorni.
Filtrare con un telo di lino.
Imbottigliare.
Nota: le visciole sono ciliege selvatiche.
*****************************************
tradotto con bing
Ingredients:
Preparation:
Bring to a boil the vinegar, pour over the cherries and put everything in a jar with airtight, allow to stand for 3 days.
Strain through a linen cloth.
Bottle.
Note: the cherries are wild cherries
tradotto con bing
Ingredients:
- 1 liter of good wine vinegar
- g. 500 of cherries, washed and pitted
Preparation:
Bring to a boil the vinegar, pour over the cherries and put everything in a jar with airtight, allow to stand for 3 days.
Strain through a linen cloth.
Bottle.
Note: the cherries are wild cherries