Ingredienti.
Preparazione:
Preparate una normale polenta, versando la farina di mais in acqua bollente salata 1 parte di farina di mais,
4 di acqua,
4 di acqua,
mescolando con la frusta fino a fine cottura.
Preparate il ragù come lo desiderate (vedi ricetta nel blog).
Preparate una besciamella lenta (vedi ricetta nel blog).
In un teglia, versate a strati polenta, besciamella ,
ragù e una spolverata di parmigiano, fino ad esaurimento di tutti gli ingredienti.
ragù e una spolverata di parmigiano, fino ad esaurimento di tutti gli ingredienti.
Non riesco a darvi il peso degli ingredienti, perché è molto soggettiva,
e dipende dalla quantità.
http://esmeralda-rosa.blogspot.it/2011/10/besciamella.html
e dipende dalla quantità.
http://esmeralda-rosa.blogspot.it/2011/10/besciamella.html
=besciamella+base
http://esmeralda-rosa.blogspot.it/2013/04/al-rago-ragu-alla-bolognese.html
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Maize flour
Sauce
Béchamel
Parmesan
Salt to taste
Preparation:
Prepare a normal polenta, pouring the cornmeal into boiling salted water 1 part of cornmeal, 4 of water,
Stirring with the whisk until the end of cooking.
Prepare the meat sauce as you wish (see recipe in the blog).
Prepare a slow béchamel (see recipe in the blog).
In a baking tray with parchment paper, pour in layers polenta, béchamel, meat sauce and a sprinkling of parmesan, until all the ingredients are exhausted.
I can not give you the weight of the ingredients, because it is very subjective, and depends on the amount.
http://esmeralda-rosa.blogspot.it/2013/04/al-rago-ragu-alla-bolognese.html
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Maize flour
Sauce
Béchamel
Parmesan
Salt to taste
Preparation:
Prepare a normal polenta, pouring the cornmeal into boiling salted water 1 part of cornmeal, 4 of water,
Stirring with the whisk until the end of cooking.
Prepare the meat sauce as you wish (see recipe in the blog).
Prepare a slow béchamel (see recipe in the blog).
In a baking tray with parchment paper, pour in layers polenta, béchamel, meat sauce and a sprinkling of parmesan, until all the ingredients are exhausted.
I can not give you the weight of the ingredients, because it is very subjective, and depends on the amount.