Ingredienti:
Preparazione:
Fate soffriggere nel burro le verdure ben tritate.
Unite le rane ben pulite e lasciatele rosolare per qualche minuto.
Aggiungete acqua, nella quantità necessaria per ottenere un brodo, salate.
Lasciate cuocere per 60' circa.
Passate il liquido in un setaccio.
Utilizzate il brodo per qualsiasi minestra,
o risotto,
aggiungendo se lo desiderate qualche pezzetto di carne di rana.
**********************************************
Soup of frogs
Ingredients:
Preparation:
Fry in butter chopped the vegetables well.
United frogs clean well and leave to cook for a few minutes.
Add water, in the quantity necessary to obtain a broth, salted.
Cook for about 60 '.
Pass the liquid through a sieve.
Use the broth for any soup or risotto, adding if you want a few pieces of meat frog.
Preparazione:
Fate soffriggere nel burro le verdure ben tritate.
Unite le rane ben pulite e lasciatele rosolare per qualche minuto.
Aggiungete acqua, nella quantità necessaria per ottenere un brodo, salate.
Lasciate cuocere per 60' circa.
Passate il liquido in un setaccio.
Utilizzate il brodo per qualsiasi minestra,
o risotto,
aggiungendo se lo desiderate qualche pezzetto di carne di rana.
**********************************************
Soup of frogs
Ingredients:
- kg. 1.5 of frogs
- carrot
- celery
- onion
- butter
- water
- salt
Preparation:
Fry in butter chopped the vegetables well.
United frogs clean well and leave to cook for a few minutes.
Add water, in the quantity necessary to obtain a broth, salted.
Cook for about 60 '.
Pass the liquid through a sieve.
Use the broth for any soup or risotto, adding if you want a few pieces of meat frog.